Mobiltelefon hírek, újdonságok > Mobiltelefon - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mobiltelefon hírek, újdonságok > 8 weboldal. Kategória leírása: Mobiltelefon hírek, újdonságok, leírások, fejlesztések. Mobil hírek.

mobiltelefon.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Mobiltelefónia
Mobiltelefónia
http://www.homodigitalis.hupont.hu/13/mobiltelefonia

Napjainkban talán legnagyobb mértékben a mobiltelefonok testesítik meg a XXI. század emberének szabadságát. A státuszszimbólumot nagyon gyorsan felváltotta a mindennapi élet elengedhetetlen részévé váló személyes kommunikációs eszköz. Mobiltelefonunkkal azon kívül, hogy akár hívás, akár szöveges üzenet formájában mobilkapcsolatba léphetünk másokkal, időkitöltésre vagy információszerzésre egyéb alkalmazásokat is igénybe vehetünk. Az oldalon friss kutatási jelentések is olvashatóak a témában.

www.homodigitalis.hupont.hu
Mobil Network
Mobil Network
http://mobil.network.hu/

Mobil net vagy bluetooth, témák és játékok - érdekeljen bármi, itt könnyen rátalálhatsz.

mobil.network.hu
Android Hírek
Android Hírek
http://techport.hu

Azért készítettük a honlapunkat, hogy a legfrissebb hírek időben eljussanak az olvasóinkhoz, így naprakészek legyenek a technika világában történt újdonságokkal. Szeretnénk hasznos információkat adni mindenkinek. Próbálunk minél érdekesebb és könnyen emészthető cikkeket írni bízva abban, hogy sokan visszatérő vendégeink lesztek. Kortól és nemtől és életkortól függetlenül igyekszünk mindenki kedvére tenni. Mivel napjainkban a tudomány rohamosan fejlődik, így szükségét éreztük egy oldal létrehozásának, amely segít kiszűrni a hasznos adatokat a rengeteg felesleges közül. Napjainkban egyre elterjedtebbek a tablet pc-k, így ezek külön kategóriát is kaptak, nagyon fontosnak tartjuk ezeket és komoly piaci tényezőként számolunk velük. Természetesen mivel a mobiltelefonok napjainkban sokkal elterjedtebbek, így az ezekkel kapcsolatos hírek is alapvetői elemei lesznek az oldalnak. Különös tekintettel a legnagyobb gyártók bejelentéseire.

techport.hu
Fotónyomtatás Nokia hálózaton keresztül
Fotónyomtatás Nokia hálózaton keresztül
http://hirek.prim.hu/cikk/56380/

A Nokia ma egy teljes mértékben integrált mobil fotórendelési rendszer magyarországi elindítását jelentette be ...

hirek.prim.hu
A Nokia beperelte a Qualcommot
A Nokia beperelte a Qualcommot
http://hirek.prim.hu/cikk/61260/

A Nokia chipkészletekkel kapcsolatos ügyek miatt beperelte az amerikai vállalatot, valamint ezt a pert bevallottan a Qualcomm április 2-án kezdeményezett hasonló eljárására adott válasznak szánta ...

hirek.prim.hu
Napelemes mobiltelefon
Napelemes mobiltelefon
http://www.pdamania.hu/content/8666/

Míg a nagy gyártók a maguk napcellás megoldásán dolgoznak, Kínában, a 2007-es Pekingi Nemzetközi Vásáron a Hengjiweiye már be is mutatta a saját készülékét ...

www.pdamania.hu
Napelemes telefontöltő
Napelemes telefontöltő
http://www.ajandekferfiaknak.hu/content/napelemes-telefontolto

A napelemes iPhone töltő több attól, mint, amit a neve elárul. Egy praktikus ajándék, mely többszáz mobil eszköz (dokkoló csatlakozó iPod / iPhone (is 3G/3Gs/4), 3 mobiltelefon adapter a Nokia (2.0mm), Samsung, Sony-Ericsson (Fast Port), mini-USB és USB töltő csatlakozó) feltöltésére képes. Három módon tölthető fel energiával, egyrészt a beépített napelemen, másrészt az USB csatlakozón, harmadrészt a hálózati adapter segítségével. High-3.7V Li-Po, 3.000 mAh kapacitású akkumulátor. Matching az iPhone design: Mobile Power Pack egy stílusos, fekete / króm mix kivitelű, méreteiben zsebbarát (126 g; 115 x 60 x 16 mm). A csomag tartozéka egy USB kábel és 5 adapter, no és egy német nyelvű használati útmutató.

www.ajandekferfiaknak.hu
Néhány szó a flip telefon tokokról
Néhány szó a flip telefon tokokról
http://mobil-okostelefon-tartozek.tippem.hu/flip-telefon-tok-tipp

Hasznos tippek a flip mobiltelefon tokokról. Miért praktikus manapság egy ilyen tokot beszerezni? Látogass el az oldalra és megtudod!

mobil-okostelefon-tartozek.tippem.hu
Oldal leírása
mobiltelefon.wyw.hu: WYW Mobiltelefon - mobiltelefonok: Nokia, Sony Ericson, Samsung, Motorola, LG, Alcatel, Siemens, Panasonic, Sagem, Sharp. Mobil csengőhangok, sms. Mobiltelefon szervíz, árak, szolgáltatók.
Gyűjteményünkben 654 válogatott mobiltelefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 654 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 210494